Bianca Heinis

  • LinkedIn

Leuk dat u er bent! Ik ben Bianca. In 2010 ben ik afgestudeerd in Mode & Textielontwerp aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

 

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij diverse bedrijven. Ik begon bij Albert Verlinde Entertainment als kleedster bij de musical Legally Blonde. Ik heb werkervaring als Visual Merchandiser bij H&M en Lief! Lifestyle. Daarnaast heb ik bij Lief! Lifestyle gewerkt als assistent fashion stylist.

 

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met de ambacht Goudsmeden en besloot mij in 2016 aan te melden voor de 4-jarige Branche erkende opleiding Goudsmid aan de Vakschool Schoonhoven. Sindsdien maak en ontwerp ik sieraden. 

 

Als goudsmid werk je met prachtige materialen; o.a de edelmetalen zilver & goud, parels en edelstenen. Mijn ontwerpen zijn verfijnd en mijn inspiratie komt voornamelijk uit de natuur. Binnen de ambacht goudsmeden zijn er veel diverse technieken en materiaalbewerkingen mogelijk. Ik vind het interessant om techniek en vormgeving samen te brengen in een ontwerp. 

Mocht u ergens vragen over hebben, kunt u contact met mij op te nemen via het contactformulier (klik dan hier) of u kunt mij bereiken via e-mailadres: ontwerb@gmail.com

(klik hier voor meer informatie over mijn sieraden)

Hieronder vind u mijn portfolio van de kunstacademie, mijn keramiekontwerpen en een aantal tekeningen en schilderijen die ik gemaakt heb. 

Opleidingen

2016 - heden: Vakschool Schoonhoven, Branche erkende opleiding Goudsmid

2011-2012: H&M, Interne training Visual merchandiser, Utrecht

2006-2010: Royal Academy of Art, Textiel en Mode, Den Haag

2005-2006: Royal Academy of Art, Vooropleiding, Den Haag

Werkervaring

2010-heden: OntwerB (goudsmeden/ keramiek/ tekenen & schilderen)

2016 - 2017: Verkoopmedewerker bij diverse  juweliers & Assistent goudsmid

2012 - 2013: Assistent fashion stylist Lief! Lifestyle & Visual Merchandiser

2011 - 2012: H&M Visual Merchandiser

2011-2012: Albert Verlinde Entertainment: Kleding, Musical Legally Blonde

Bedrijfsgegevens

OntwerB

Nederland

KvK. 53000196

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now